loading

 Velika zimska servisna akcija s popusti do 40%!

 

Zimske razmere znajo biti zelo nevarne v kolikor nismo za našega jeklenega konjička ustrezno poskrbeli. Vozniki, dočakajte dež, meglo, sneg in poledico pripravljeni! Še posebej, če se odpravljate na daljše vožnje. Dodatna previdnost in večja pozornost sta v  zimskih razmerah nujni, a za varno vožnjo še vedno premalo, kajti tudi vozilo mora biti tehnično brezhibno.

Kdaj ste torej nazadnje preverili vaše zavore in delovanje akumulatorja? Brez skrbi, Avtotehna Vis je za vas pripravila posebno zimsko akcijo, da boste lažje prevozili skozi nevarne zimske razmere!

 

Izkoristite naše zimske popuste:

 

  • do 30% popusta na originalne zavorne ploščice in diske*

 

(originalne zavore za vozila Opel in Chevrolet) 

  • 40% popust na originalne GM akumulatorje z BREZPLAČNO ZAMENJAVO (ob nakupu).                                                                 
 

  • 30% popust na brisalce


 

 Akcija velja do 31.3.2019. Popust velja za registrirane člane portala www.myOpel.si in se ne sešteva ter ni združljiv z drugimi popusti. Ponudba velja do razprodaje zalog le v Avtotehni Vis  v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki, Grosuplju in Kopru. Pridružujemo si pravico do sprememb brez predhodne najave. Slike so simbolične.


* Popust na zavorne ploščice in diske se obračuna v skladu s pravili Oplovega servisnega portala MyOpel.si. Pogoj za korišenje popusta na delo je vpis v program. Če še niste član Oplovega servisnega portala, postanite to sedaj in koristite ugodnosti; registracijo lahko opravite na povezavi www.myOpel.si ali osebno pri nas na servisnem sprejemu.  Registracija je brezplačna, ugodnosti lahko uveljavljate nemudoma. Kot uporabnik omenjenega portala boste imeli pregled servisnih obiskov in tudi druge ugodnosti za vašega Opla. S klikom na sliko preveri vse ugodnosti portala MyOpel.si:

 

 

Na vrh