loading

Družba Istra Avto je pooblaščeni prodajalec gospodarskih vozil Opel in serviser osebnih in gospodarskih vozil znamk Opel.

Naše stranke lahko na enem mestu opravijo vse, kar je povezano z nakupom in vzdrževanjem vozila. Naše storitve zajemajo:

* prodaja in cenitev rabljenih vozil vseh znamk
prepisi lastništva vozil
* financiranje nakupa vozil
* zavarovanje rabljenih vozil
* servis vozil Opel in drugih znamk
* prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila Opel
* registracija vozil
* škodno cenilni center
* avtopralnica in avtokozmetika

 

Cenitve in prodaja rabljenih vozil

Obljubili smo, da bomo poskrbeli za vas zato vam ponujamo različne možnosti: Po opravljeni brezplačni informativni cenitvi vašega avtomobila se lahko odločite za komisijsko prodajo vozila, menjavo staro za novo ali staro za staro.


Financiranje in zavarovanje vozil

Prodajni svetovalci vam bodo z veseljem predstavili različne oblike financiranja (kredit in leasing) ter vam po razlagi informativne ponudbe pomagali pri izbiri za vas najbolj primernega sistema nakupa vozila. Poleg vrst financiranja vam bodo predstavili tudi možnosti sklenitve zavarovanja za vaše vozilo.


Servis vozil Opel

Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno tehnološko opremo. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak. Večkrat letno pa za svoje stranke poskrbimo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil.


Prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme

V prodajno servisnem centru Istra Avto lahko dopolnite obstoječo opremo vašega vozila z nakupom dodatne opreme. Vedno pa so vam na razpolago tudi originalni nadomestni deli.

 

Avtotehna Vis d.o.o.
PE Istra Avto

Šmarska cesta 5/a,
6000 Koper

Kontaktirajte nas

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
promo 
Na vrh