loading

To spletno stran (“Stran”) v imenu skupine povezanih družb, ki v Evropi prodajajo vozila znamke Opel (“Opel”), upravlja Opel Automobile GmbH. Sedež naše družbe je na Bahnhofsplatz, D-65423 Rüsselsheim, Nemčija.

 

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate.

 

1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Opel skrbi za vašo zasebnost. Preko te Strani Opel ne zbira in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

 

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih Opel spletnih strani ali do spletnih strani naših trgovcev, pooblaščenih serviserjev, drugih pridruženih družb ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani Opla ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Obveščamo vas, da Opel ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

 

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij o naših izdelkih in storitvah, v datotekah z dnevniki na vašem računalniku samodejno zbiramo in shranjujemo informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

 

Te podatke uporabljamo za učinkovito upravljanje Strani, da izvemo več o vedenju naših uporabnikov po vsej Strani, da analiziramo trende in da zberemo demografske podatke o naših uporabnikih na celovit način. Zbrani podatki se lahko uporabijo za naše tržne in oglaševalske storitve ter za komunikacijo (na primer optimizacijo in izboljšanje uporabniških izkušenj, ki zagotavlja bolj privlačne ponudbe in storitve).

 

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

 

3. Spremembe naše politike zasebnosti

Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej strani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

promo 
Na vrh