loading



Vsebina

1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani
2. Informacije o obdelavi osebnih podatkov
3. Uporaba piškotkov
4. Merilne kode (web beacons) in slikovne pike
5. Sledenje in analiza
6. Vedenjsko oglaševanje
7. Katere piškotke uporabljamo
8. Omogočanje in onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije
9. Interakcija z družbenimi omrežji
10. Vaše pravice
11. Spremembe politike zasebnosti
12. Kontaktirajte nas

To spletno stran upravljamo kot vaš izbrani Oplov partner. Spletna stran gostuje na strežniku našega izvajalca IT-storitev, podjetja CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel), Gogol U 13,1133 Budimpešta, Madžarska.
 
Pred uporabo spletne strani skrbno preberite politiko zasebnosti, saj je razloženo, kako bomo obdelali osebne podatke in kako uporabljamo piškotke. Ko uporabite spletno stran to pomeni, da sprejmete to politiko.

1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Vaša zasebnost je pomembna za nas. Na spletni strani zbiramo in obdelujemo več vrst osebnih podatkov. To vključuje:

  • Informacije, ki jih posredujete pri registraciji, ko zahtevate naše storitve in pri njihovi uporabi ter pri uporabi naše spletne strani, na primer ime, naslov, e-naslov in slikovne datoteke, ki jih kot uporabnik prenašate na našo spletno stran.
  • Informacije, ki jih potrebujemo, ko prijavite napako na spletni strani.
  • Informacije, zbrane s pomočjo piškotkov.


Za nadaljnje podrobnosti glejte 2. točko.
 
Ta stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki smo jih vzpostavili kot vaš Oplov partner, ali do Oplovih spletnih strani, spletnih strani pooblaščenih serviserjev, drugih pridruženih družb ali do spletnih strani družbenih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani Opla ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani preverite njihovo politiko varstva zasebnosti.
 
Ta spletna stran lahko vsebuje tudi vdelane okvirje (iFrames) z vsebino drugih Oplovih spletnih strani ali spletnih strani tretjih oseb. Kot vaš Oplov partner ne odgovarjamo za vsebino tretjih oseb, ki je prikazana v vdelanih okvirjih (iFrames). Za tako prikazane informacije so odgovorni izključno lastniki teh spletnih strani. Vsebine neodvisnih spletnih strani ne nadziramo in ne odgovarjamo zanjo, to zunanjo vsebino zagotavljamo obiskovalcem, da bi jim olajšali uporabo. Posledica je, da ste lahko ob obisku spletne strani s takšno vsebino soočeni s piškotki spletnih strani teh tretjih oseb. Širjenja teh piškotkov ne nadziramo. Za več informacij glejte politiko zasebnosti teh tretjih oseb.

Upoštevajte, da ne moremo sprejeti odgovornosti ali obveznosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Za administracijo in izpolnjevanje vaših zahtev bomo vaše osebne podatke v vlogi upravljavcev obdelali, kot sledi:

Če zagotovite ustrezno soglasje, obdelava podatkov temelji na 6. členu (1) a) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), in/ali v primeru spletnih zahtevkov na 6. členu (1) b) GDPR. 


Kot upravljavci obdelamo vaše osebne podatke na naslednji način:

Podatki (obvezni podatki so označeni z *)Namen(i) 
1. Podatki za identifikacijo in stik (ime*, e-poštni naslov*; telefonska št.,
poštni naslov (* če pride v poštev))
Stik in izpolnitev zahteve
2. Podatki o modelu, ki vas zanima* Izpolnitev zahteve 
3. Izbrani Oplov partner* Izpolnitev zahteve 
4. Zanimanje za lizing / financiranje
 (* če pride v poštev) 
Izpolnitev zahteve 
5. Podatki o trenutnem vozilu*, številka VIN*, datum prve registracije,
 registrska oznaka / registrska tablica, število prevoženih kilometrov,
 datum/čas oddaje vozila, datum/čas prevzema vozila, vrsta servisa*,
 nadomestno vozilo 
Izpolnitev servisne zahteve 
6. Vrsta poizvedbe Izpolnitev zahteve za stik 


Podatkovni elementi, v točkah 1–4 na zgornjem seznamu označeni z *, so obvezni in potrebni za izpolnitev vaših zahtev. Zaradi tega morate zagotoviti te podatke. Če podatkov ne zagotovite, ne moremo izpolniti vaše zahteve.


Na osnovi vašega ravnanja pri brskanju po naši spletni strani se lahko pokaže pojavno okno s ponudbo za testno vožnjo ali bonom za model, ki vas zanima. Za podrobne informacije glede piškotkov glejte 7. točko.


Zgoraj navedeni podatki bodo shranjeni tri leta po poteku tega pogodbenega razmerja.

 
Prejemniki


Za spodaj navedene namene vaše osebne podatke posredujemo naslednjim prejemnikom:

PodatkiNamen(i) Prejemnik(i)
Podatki za identifikacijo in stik
(ime*, e-poštni naslov*; telefonska št., poštni naslov (* če pride v poštev)), podatki o modelu, ki vas zanima*, izbrani Oplov partner*, zanimanje za lizing / financiranje (* če pride v poštev), podatki o trenutnem vozilu*, številka VIN*, datum prve registracije, registrska oznaka / registrska tablica, število prevoženih kilometrov, datum/čas oddaje vozila, datum/čas prevzema vozila, vrsta servisa*, nadomestno vozilo, vrsta poizvedbe 
Izpolnitev  zahteve Za administracijo navedenih namenov vaše osebne podatke posredujemo sodelujočim obdelovalcem.
Vaše osebne podatke posredujemo zlasti naslednjemu ponudniku storitev:
CDM Estrategiai Tanacsado Kft (Carussel)
Gogol U 13,1133 Budimpešta
Madžarska 

Vaše osebne podatke posredujemo tudi podjetju Opel Southeast Europe LLC, podružnica Ljubljana, Leskoškova 9E, 1000 Ljubljana in podjetju 

Opel Automobile GmbH 
Bahnhofsplatz 
65423 Rüsselsheim am Main 
Nemčija 

Opel Southeast Europe LLC in Opel Automobile GmbH vaše osebne podatke posredujeta tudi zadevnemu ponudniku IT-storitev (GM Holdings LLC, Michigan, ZDA) s sedežem zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EEA) in zatorej v državi brez zadostne stopnje varovanja podatkov. Čeprav ni sklepa o ustreznosti Evropske komisije, veljajo ustrezni varovalni ukrepi, v tem primeru so to Standardne pogodbene klavzule EU (EU SCC). Če si želite zagotoviti izvod, lahko pošljete e-pošto na naslov: privacyrights@opel.com.


3. Uporaba piškotkov 

Ta stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev uporabljajo 'piškotke'.

  • Kaj je 'piškotek'?

 
'Piškotek' je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Oplove spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Nekateri piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in se aktivirajo samodejno, ko uporabniki obiščejo spletno stran. Nekateri piškotki nam omogočajo zagotavljati uporabnikom storitve in funkcije, ki so najbolje prilagojene njihovim potrebam, tako da so storitve prilagojene uporabnikom in zagotavljajo preprosto in hitro delovanje spletne strani.
 

  • Kakšne piškotke uporablja ta spletna stran?

 
Avtotehna Vis d.o.o., PE ISTRA AVTO lahko na tej spletni strani uporablja dve vrsti piškotkov:
 
Piškotki so razvrščeni v naslednji kategoriji:

  • nujno potrebni piškotki,
  • vztrajni piškotki.


Nujno potrebni piškotki omogočajo uporabnikom gibanje po spletni strani in uporabo funkcij na spletni strani. Brez teh piškotkov ne bi mogli zagotavljati želenih storitev, na primer konfiguratorja vozila ali obrazcev z zahtevki. 

Nujno potrebne piškotke uporabljamo za:

  • zagotavljanje, da se vse funkcije spletne strani izvajajo pravilno,
  • možnost, da shranite svoj izbor v konfiguratorju vozila in
  • možnost za načrtovanje poti do najbližjega trgovca s pomočjo funkcije iskanja trgovcev.


Tako imenovani vztrajni piškotki se med posameznimi sejami shranjujejo na uporabnikovem računalniku ali napravi. Uporabljajo se za ohranjanje nastavitev in preferenc ter izboljševanje spletne strani ob naslednjem obisku. Nekatere od teh piškotkov posredujejo pooblaščene tretje osebe.

Vztrajne piškotke uporabljamo zato, da:

  • zagotavljamo ponudbe strani https://opel.istra-avto.si/, za katere mislimo, da so zanimive za naše uporabnike,
  • našim medijem in oglaševalcem zagotavljajo informacije o vašem obisku, tako da lahko ponudijo uporabnikom prilagojene ponudbe in oglase,
  • izmenjamo informacije s partnerji, ki nudijo storitve na naši spletni strani. Informacije delimo le, če zagotavljamo storitev, izdelek ali funkcijo (npr. funkcija za izbor barve v konfiguratorju vozila) in se ne uporabljajo v druge namene.


Nekatere vztrajne piškotke posredujejo tretje osebe, a nikomur ne dovolimo uporabe piškotkov za druge namene, kot so ti, ki so omenjeni zgoraj.


4. Merilne kode (web beacons) in slikovne pike 

Spletna stran vsebuje merilne kode (imenovane tudi: “pixel tags”). Merilna koda je pogosto prosojna slika, običajno ne večja kot 1 x 1 pika, ki je na spletni strani ali v e-poštnem sporočilu, ki služi spremljanju spletnega vedenja uporabnika spletne strani ali pošiljatelja e-poštnega sporočila. Merilne kode uporablja tehnologija tretje osebe za spremljanje aktivnosti uporabnikov naše spletne strani. Omogoča sledenje, kateri računalnik je dostopal do določene spletne strani, kdaj in od kod (država/raven mesta).

5. Sledenje in analiza 

Za stalno optimizacijo svojega tržnega komuniciranja uporabljamo analitično programsko opremo “Adobe Analytics” podjetja Adobe Inc. in Google Analytics podjetja Google LLC.  Ti omogočata sledenje spletnega vedenja v smislu časa, geografske lokacije in uporabe te spletne strani. Te informacije se zbirajo prek sledilnih slikovnih pik in/ali piškotkov. Informacije, pridobljene prek sledilnih slikovnih pik in/ali piškotkov, so anonimne in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Vse informacije, ki so potrebne za to analizo, so shranjene na strežnikih družbe Adobe Systems Incorporated v Londonu, Združeno kraljestvo.  Google obdeluje osebne podatke na svojih strežnikih v različnih državah po vsem svetu. Osebni podatki se lahko obdelujejo na strežniku zunaj države, v kateri živi uporabnik.  Teh informacij ne delimo z nobenimi tretjimi osebami za njihovo samostojno uporabo. Če se ne strinjate z analizami, lahko svoje nestrinjanje izrazite tukaj:


6. Vedenjsko oglaševanje

S ponovnim ciljanjem piškotkov lahko ponudbe oblikujemo privlačneje za uporabnike. Ponovno ciljani piškotki se shranjujejo na računalniku ali na napravi uporabnika spleta med spletnimi sejami. Omogočajo oglaševanje Oplovih izdelkov na spletnih straneh partnerjev in na družbenih omrežjih za uporabnike, ki so se zanimali za Oplove izdelke. 

Pojavljanje tovrstnih oglasov je povsem anonimno in je zasnovano na tehnologiji piškotkov. Osebni podatki (na primer naslov IP ali podobno) se ne shranjujejo, prav tako se profili uporabnikov ne vzporejajo z osebnimi podatki.
Nadalje se podatki o uporabnikih ne sporočajo tretjim osebam ali spletnim družbenim omrežjem. Tudi oglaševanje je povsem anonimno.

7. Katere piškotke uporabljamo

V tem poglavju vas seznanjamo o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Če se ne strinjate z nastavitvijo individualnih piškotkov, lahko posamezne piškotke deaktivirate s klikom na naziv piškotka. Če ni neposrednih povezav za nekatere piškotke, lahko uporabo omejite v svojem spletnem brskalniku, glejte točko 8.

PiškotkiPodatki, zbrani prek piškotkov Namen(i) Čas shranjevanja 
1. Facebook

2. Google AdWords

3. Doubleclick

4. Google Analytics 
1. seznami za vedenjsko oglaševanje

2. seznami za vedenjsko oglaševanje

3. seznami za vedenjsko oglaševanje

4. uporabnikovi posegi na spletni strani 
Ti piškotki za spletno sledenje oglasom bodo prikazali ustrezne oglase glede na vaše oglede in klike, pa tudi na strani našega spletnega mesta, ki ste jih obiskali seznami za vedenjsko oglaševanje: 30 dni (privzeto)

uporabnikovi posegi na spletni strani: 26 mesecev (privzeto) 
Adobe Analytics uporabnikovi posegi na spletni strani Ta piškotek se uporablja za štetje obiskovalcev naše spletne strani in za merjenje načinov uporabe spletne strani 2 leti 
IgnitionOne (e-pošta: privacy@ignitionone.com) Osebni podatkov, kot so ime, telefonska številka, e-poštni naslov Ti piškotki se uporabljajo za raziskavo uporabe naše spletne strani za prikaz programov z boni za določene vzorce uporabe. ne shranjuje nobenih osebnih podatkov 
Lastni piškotki DWT:

- DWT_currency


- cms_carussel dwt_SITEID

- parking_car_SITEID

- last_uploaded_img_path 


- Izbrana valuta


- Odobritev piškotkov

- Številka VIN parkiranega vozila

- Pot do zadnje naložene slike 
Ti piškotki pomagajo shraniti uporabnikove izbire:

- Ohrani izbrano valuto.


- Če je uporabnik izbral gumb za odobritev piškotkov.

- Ohrani izbrana vozila za funkcijo parkiranja vozil.

- Pot do zadnje naložene datoteke 


- 1 mesec


- 6 mesecev

- 1 mesec

- 6 mesecev 


8. Omogočanje in onemogočanje piškotkov in podobne tehnologije 

'Pomoč' v meniju spletnega brskalnika računalnika uporabnike seznani z naslednjimi možnostmi:

  • kako lahko preprečijo sprejem novih piškotkov v brskalniku;
  • kako lahko nastavijo brskalnik tako, da jih obvesti o prejemu novega piškotka;
  • kako lahko povsem onemogočijo piškotke.


Če so piškotki onemogočeni, bo onemogočena tudi večina vsebine te spletne strani Oplovega partnerja, tako da konfigurator vozila in uporabniku prilagojene ponudbe morda ne bodo pravilno prikazani. Priporočamo, da omogočite piškotke in preprečite takšno omejeno delovanje.


Če se želite podrobneje seznaniti s piškotki, je na voljo veliko spletnih objav. Glejte na primer: http://www.allaboutcookies.org


9. Interakcija z družbenimi omrežji 

Povezave do družbenih omrežij / vtičniki družbenih omrežij. 

Naša spletna stran vsebuje povezave do družbenih omrežij. 
Da bi med obiskom naše spletne strani zaščitili vaše osebne podatke, ne uporabljamo vtičnikov družbenih omrežij. Namesto njih so v spletno stran vgrajene povezave HTML, ki omogočajo preprosto deljenje na družbenih omrežjih. Vgradnja povezave pri odpiranju strani z našega spletnega mesta preprečuje neposredno povezavo z različnimi strežnikih družbenih omrežij. Pri kliku na enega od gumbov se odpre okno brskalnika in usmeri uporabnika na spletno stran ustreznega ponudnika storitve, na kateri lahko (po prijavi oziroma vpisu) na primer uporabi gumb za všečkanje (Like) ali deljenje (Share).

Za več informacij o namenu in obsegu obdelave podatkov ter nadaljnji uporabi vaših osebnih podatkov s strani ponudnika in njegovih spletnih strani ter glede vaših pravic in možnih nastavitvah za zaščito vaše zasebnosti glejte informacije o varovanju podatkov ustreznega ponudnika storitev.

Facebook:http://www.facebook.com/policy.php
Twitter:https://twitter.com/privacy
Instagram:https://help.instagram.com/155833707900388
YouTube:https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/
LinkedIn:https://www.linkedin.com/legal/impressum


10. Vaše pravice 

Kot oseba, na katero se nanašajo podatki, imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov in ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov na osnovi 6. člena (1) e) ali f) Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) ali v primeru obdelave osebnih podatkov za namen neposrednega trženja v skladu z veljavnim pravom. 

Upoštevajte, da so vaše zgoraj navedene pravice omejene z zakonom in jih moramo izpolniti samo v primeru določenih pogojev.


Če želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite z e-pošto na spletni naslov: info@avtotehna-vis.si ali nam pišite na naslov Avtotehna Vis d.o.o., Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana. 


Kot odgovorni upravljavec lahko kadarkoli posodobimo vaše osebne podatke (npr. sprememba naslova) z vašo pisno zahtevo po pošto ali po elektronski poti na spletni naslov info@avtotehna-vis.si.


Za uveljavitev pravice do vložitve pritožbe (77. člen GDPR) se obrnite na Informacijskega pooblaščenca, Zaloška cesta 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, preko e-pošte: gp.ip@ip-rs.si ali spletnega mesta: www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-podatkov/.
  

Pravica do preklica soglasja 


Imate pravico, da kadarkoli prekličete svoje soglasje z vašo pisno zahtevo po pošti ali po elektronski poti na spletni naslov info@avtotehna-vis.si. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem. 



11. Spremembe politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani. Redno preverjajte to spletno stran, da boste seznanjeni s spremembami naše politike zasebnosti.

12. Kontaktirajte nas 

Avtotehna Vis d.o.o.
Celovška cesta 228
1000 Ljubljana

Telefon: +386(0)1 58 18 510
E-pošta: info@avtotehna-vis.si


Pooblaščena oseba za varstvo podatkov pri upravljalcu je Blaž Ivančič, Železna cesta 14, 1000 Ljubljana



Različica: Maj 2018

Za podrobnosti o podjetju glejte naše Pravno obvestilo.

Na vrh